Kontorsrenovering pålitlig Stockholm

Anneli Wallin Deco AB

Varmt välkommen till oss på Anneli Wallin Deco AB! Vi erbjuder kvalitativ projektledning genom hela processens gång när det är dags för dig att få ditt kontor nyrenoverat.

Med oss på Anneli Wallin Deco AB kan du räkna med en smidig process eftersom vi använder oss av samma kontaktperson genom hela renoveringens gång. För dig blir det alltså enkelt att veta var du kan vända dig om eventuella frågor skulle uppstå. Med vår långa erfarenhet inom inredning är vi övertygade om att vi kan ge ditt företag ett kontor som går helt i enlighet med era önskemål. Tveka inte på att höra av dig redan idag!

Fina kundomdömen

Sedan vi startade Anneli Wallin Deco AB 1996 har vi renoverat kontor åt ett stort antal kunder runtom i Stockholm. Att gå igenom våra kundomdömen i samband med dessa projekt gör oss både glada och stolta. Som ett kvitto på att vårt noggranna jobb och vår lyhördhet inför kundens önskemål fungerar har vi mottagit fantastiskt fina kundbetyg. För oss på Anneli Wallin Deco AB finns det inget bättre än att förändra vardagen för företag i Stockholmsområdet!

Kontorsrenovering projektplan Stockholm

Var hittar du oss?

Vi på Anneli Wallin Deco AB har vår adress på Strandbergsgatan 51 i centrala Stockholm. Vi utför dock inte bara kontorsrenoveringar i innerstan, oss kan du vända dig till var i Stockholm med omnejd ditt företag än sitter!

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify